Logo

Nyheter

31 oktober, 2018

Vardagsfrid byter system till Tengella

Som ett av Sveriges snabbast växande städbolag har Vardagsfrid valt att byta affärssystem till Tengella för verksamheten. Vardagsfrids huvudsakliga verksamhet är hushållsnära RUT-tjänster, där snabba ändringar i scheman och bokningar..

Läs mer
17 oktober, 2018

Vardagsfrid köper HHNT.se med 150 kunder

​Vardagsfrid AB har köpt Hushållsnära tjänster HHNT.se som en del av expansionsstrategin. Köpet består av ca 150 kunder och genomförs måndagen 22 oktober. Det har varit viktigt att hitta en..

Läs mer
12 oktober, 2018

Vardagsfrid utsett till DI Gasellbolag för tredje året i rad

Vardagsfrid AB utses 2018 till DI Gasellföretag för tredje året i rad. Integrationsverktyget Vardagsfrids fortsätter sin tillväxtresa. Tillväxten under sista året var +15% vilket gjort att fler människor gått från..

Läs mer
12 april, 2018

Kollektivavtalade löner (dn.se)

I dagens DN-artikel RUT-företag ljuger om städarnas löner blir det tydligt vilken osund konkurrenssituation branschen har. I artikeln sägs att billiga priser = dåliga medarbetarvillkor vilket är självklart. Med nedanstående information..

Läs mer
26 februari, 2018

Vardagsfrid förvärvar Ersta Städtjänster från Ersta Diakoni

Vardagsfrid förvärvade det uppskattade kvalitetsbolaget Ersta Städtjänster från Ersta Diakoni den 22 februari. Bolaget har sitt ursprung i HSB Omsorg som Ersta Diakoni tidigare köpt. I samband med förvärvet tar Vardagsfrid..

Läs mer
1 2 3 8

Certifikat

di