Logo

Nyheter

12 april, 2018

Kollektivavtalade löner (dn.se)

I dagens DN-artikel RUT-företag ljuger om städarnas löner blir det tydligt vilken osund konkurrenssituation branschen har. I artikeln sägs att billiga priser = dåliga medarbetarvillkor vilket är självklart. Med nedanstående information..

Läs mer
26 februari, 2018

Vardagsfrid förvärvar Ersta Städtjänster från Ersta Diakoni

Vardagsfrid förvärvade det uppskattade kvalitetsbolaget Ersta Städtjänster från Ersta Diakoni den 22 februari. Bolaget har sitt ursprung i HSB Omsorg som Ersta Diakoni tidigare köpt. I samband med förvärvet tar Vardagsfrid..

Läs mer
8 december, 2017

Glädjen att dom är bättre än mig

Vardagsfrid har varit igång i 5,5 år, har 100 medarbetare och blivit utsett till Gasellbolag två år i rad. Men varför? Affärsmodell Vi håller hårt i vår affärsmodell och blir..

Läs mer
8 november, 2017

Att ta ansvar

En medarbetare på kontoret gjorde ett stort misstag som i slutändan kostade oss stora belopp. Det är irrelevant vad som hände och varför. Det viktiga är hur vi, som organisation,..

Läs mer
9 oktober, 2017

Vardagsfrid utsett till Gasellföretag två år i rad av Dagens industri

Vardagsfrid AB utses 2017 till Gasellföretag av Dagens Industri för andra året i rad. Alla medarbetares dagliga strävan för innanförskapet ger resultat. Vardagsfrid har på två av sina fem verksamhetsår..

Läs mer
1 2 3 7

Certifikat

di