Logo

Priser fönsterputsning

Prislista

Vi erbjuder våra kunder fönsterputs som komplement till städningsabonnemanget. Priserna är lägsta pris och avser 4 sidiga fönster utan spröjs. Vi torkar även av fönsterblecken.

Har du andra fönster hjälper vi dig självklart också, kontakta kundservice för en offert. Priset är efter skatteavdrag och faktureras på nästkommande månadsfaktura.

Inglasade balkonger offereras separat.

Utrustning

I priset ingår att vi putsar med egen utrustning från Ettore.

Inför fönsterputsningen

När fönsterputsaren kommer har kunden förberett genom att plockat bort runt och framför fönstren så att Fönsterputsaren kan komma åt fönstret. Större gardiner som är i vägen bör tas bort. Måste vi flytta på saker så debiteras en timkostnad för detta. När fönsterputsningen görs i samband med städtillfället så återställer städaren ordningen under arbetspasset.

Prislista (efter RUT-avdrag)

Fönster, (två eller fyrsidigt). Minimidebitering 10 fönster
från 60 kr
Fönster (6-sidigt) Minimidebitering 10 fönster
från 80 kr
Spröjs
från 8 kr / spröjs
Fler än 20 fönster, inglasad balkong eller takfönster.
Kontakta för offert

Boka en provstädning här

Intresseformuläret är inte bindande men ger oss möjlighet att stämma av vårt schema och ge ett bra förslag på en gång. Vi återkopplar inom 24 timmar och ger då en uppskattning av hur många timmar provstädningen kommer att ta.
* obligatorisk

Vilken dag kan du inte ha städning?

Vilken tid på dagen föredrar du?

Hur många kvm vill du att vi städar? *

"Desto fler av alternativen ovan som du väljer, desto snabbare kommer vi att kunna tillgodose din förfrågan och få din bostad städad."

* obligatorisk

Din bokning är skickad!

Certifikat

di