Logo

Städservice Solna

Städservice Solna

Välkommen till Vardagsfrid AB, vi är stolta över att alla våra medarbetare har kollektivavtal och trygga anställningar. Det ger oss möjlighet att trimma personal och rutiner så att vi kan leverera högsta kvalitet till riktigt bra priser!

Professionell städservice i Solna

Söker du professionell städservice i Solna? Vardagsfrid är ett kompetent och kvalificerat städföretag med säte i Sundbyberg, och vi erbjuder god kvalitet, noggrannhet och en nära kontakt mellan våra städare och våra kunder.

Har du svårt att hinna med allt i din vardag? Tar jobbet, familjen och träningen upp all tid? Inga problem, vi på Vardagsfrid erbjuder det vi heter och vill vara en partner som tar hand om det du inte hinner med. Ta hjälp av oss och få mer tid över till annat- städningen tar vi hand om! Vi förstår att det finns många alternativ att välja mellan när man söker städservice i Solna.

Kontakta oss när du behöver hjälp med städning

Vi på Vardagsfrid är specialister på schemalagda städabonnemang där samma städare kommer till dig varje gång. Våra städare är också anställda med kollektivavtal så att du kan vara säker på att alla medarbetare tar väl omhand. Din trygghet är viktigast för oss, och vi är säkra på att vi är det bästa alternativet för städservice i Solna.

Nästa gång du är på jakt efter en professionell, kvalificerad och noggrann städservice i Solna är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och du kan boka in en provstädning redan i dag!

Boka en provstädning här

Intresseformuläret är inte bindande men ger oss möjlighet att stämma av vårt schema och ge ett bra förslag på en gång. Vi återkopplar inom 24 timmar och ger då en uppskattning av hur många timmar provstädningen kommer att ta.
* obligatorisk

Vilken dag kan du inte ha städning?

Vilken tid på dagen föredrar du?

Hur många kvm vill du att vi städar? *

"Desto fler av alternativen ovan som du väljer, desto snabbare kommer vi att kunna tillgodose din förfrågan och få din bostad städad."

* obligatorisk

Din bokning är skickad!

Certifikat

di